Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bătut măr de un tânăr de 16 ani. Agresorul, în cătușe

Un tânăr de 16 ani a ajuns joi pentru 24 de ore în arest, după ce a bătut un bărbat de 54 de ani din comuna gorjeană Bolboși. Adolescentul este din Slivilești și a fost ajutat de tatăl său, conflictul având loc într-un bar, pe fondul unor discuții contradictorii. Reținerea de 24 de ore a venit ca urmare a faptului că starea victimei s-a înrăutațit, aceasta fiind transferată de la spitalul din Motru la cel din Craiova. 

"În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi  tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările continuă pentru identificarea și luarea măsurilor legale și față de celălalt bărbat, participant la săvârșirea infracțiunilor", anunță IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 2,811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: