Băuturi care aduc beneficii pentru sănătate

Apa şi laptele, ceaiul sau cafeaua şi alte băuturi preparate din fructe au numeroase beneficii la care nici nu vă gândiţi. Aceste băuturi ieftine pot face multe pentru dumneavoastră, nu numai să vă stingă setea.

Ceaiul verde reglează metabolismul: Dacă beți ceai verde, vă accelerează metabolismul și vă controlează greutatea. Patru cești din acest ceai sunt necesare pentru cel mai bun efect. De asemenea, sucul de grepfrut are un impact foarte mare la pierderea în greutate. Dacă mâncați o jumătate de grepfrut la fiecare masă veți avea rezultate foarte bune.

Apă şi laptele cu ciocolată refac muşchii: Este foarte important să beți multă apă după antrenament. Laptele cu ciocolată poate ajuta organismul să se recupereze mai rapid, datorită aportului de proteine și carbohidrați.

Ceai cu miere și lămâie sau lapte  împotriva răcelii: Aportul de lichide din organism vă poate ajuta să vă desfundați nasul, mai ales dacă beți o supă fierbinte sau un ceai. De asemenea, încercați să beți lapte și produse lactate când sunteți răcit, deoarece secreția poate crește atunci când beți lapte.

Cafea şi apă împotriva somnolenţei: Dacă vă e somn în timpul zilei, o ceașcă de cafea vă ajută sigur. Apa vă poate ajuta, de asemenea, dacă beți un pahar de apă imediat după ce vă treziți.

Lapte cald sau ceai de mușețel pentru un somn odihnitor: Dacă doriți un sedativ natural non-alcoolic, încercați ceai de mușețel sau o ceașcă de lapte cald pentru o calitate mai bună a somnului.

Ceai de plante  sau apă pentru digestie: Dacă beți apă în timp ce mâncați sau după ce mâncați vă va ajuta organismul să digere mai repede. Același efect se va obține cu ceaiul de plante, mai ales cel de mentă. Adăugați un pic de scorțișoară pentru un efect chiar mai bun.

Apă, suc  sau shake de banane împotriva mahmurelii: Consumați multă apă ca să reduceți mahmureala. Dar, dacă e prea târziu pentru asta, faceți un shake din banane și spanac. Aceste două alimente sunt bogate în potasiu, care recuperează electroliții pierduți prin consumul de alcool. Alcoolul reduce zahărul din sânge, iar un pahar de suc poate ajuta la normalizarea nivelului de zahăr.

Vizualizări: 2,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: