14 posturi scoase la concurs la spitalul din Târgu Cărbuneşti

Spitalul Orăşenesc de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti organizează concurs pentru 14 posturi de infirmieră, îngrijitor curăţenie şi brancardier. Cei care sunt interesaţi de aceste posturi trebuie să ştie că sunt pe o perioadă nederminată.

Unitatea spitalicească scoate la concurs 2 posturi de infirmieră debutantă în Secţia de Chirurgie Generală, un post de infirmieră debutantă în Secţia de Cardiologie, un post de infirmieră debutantă în secţia de Neurologie şi un post de infirmieră debutantă pentru secţia RMFB.

Mai este nevoie de un îngrijitor de curăţenie în Secţia Pediatrie şi de doi la Compartimentul Psihiatrie. Spitalul Orăşenesc din Târgu-Cărbuneşti mai scoate la concurs şi 6 posturi de brancardier.

Candidatele care aspiră la postul de infirmieră debutantă trebuie să aibă studii medii sau generale şi curs de infirmieră absolvit şi să nu aibă vechime. Nu se cere vechime nici pentru posturile de îngrijitor, doar studii generale sau medii, iar pentru posturile de brancardier, candidaţii trebuie să aibă studii medii şi un curs de prim ajutor absolvit şi nici în acest caz nu se cere vechime.

În data de 5 decembrie 2019 va fi proba scrisă, iar interviul este programat pentru 11 decembrie 2019. Mai multe informaţii se pot obţine de la Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti.

Vizualizări: 6,563

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: