Beat criță, s-a urcat la volan și a făcut accident

Infracțiuni pe bandă rulantă și-a trecut în cazier un tânăr din Telești. S-a urcat la volan deși nu avea permis și mai era și beat. La un moment dat, acesta a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un alt autoturism care era parcat, în afara drumului.

Accidentul a avut loc, luni, în Bălești, anunțat Poliția:

Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că un tânăr, de 20 de ani, din comuna Telești, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Aleea Digului, din comuna Bălești, a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla parcat în fața unui imobil, în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea tânărului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, stabilindu-se că tânărul nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule. Din verificările efectuate, s-a stabilit că autovehiculul i-ar fi fost încredințat de către un alt tânăr, de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, deși acesta cunoștea faptul că nu deține permis de conducere.

Vizualizări: 2,960

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: