Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Salată de fasole roşie cu ciuperci

Salata de fasole roşie cu ciuperci poate constitui o cină perfectă cu nivel caloric redus sau o gustare. Nu este deloc dificil de preparat şi se găteşte foarte rapid.

Salata din ciuperci și fasole roșie este foarte apetisantă, aromată și gustoasă. Aperitivul se gătește extrem de rapid, doar combinați ingredientele banale și le amestecați. Puteți servi această salată chiar și la cină, deoarece nu este deloc calorică. Iar dacă veți înlocui maioneza cu uleiul vegetal, veți obține o salată gustoasă de post.

Ingrediente:

– 1 cutie de fasole roșie conservată

– 1 cutie de ciuperci champignon conservate (în saramură)

– 1 lingură de maioneză

– 1-2 căței de usturoi

– 1 legătură de pătrunjel

– sare după gust

– piper negru măcinat după gust

Mod de preparare:

Deschideți ambele conserve și scurgeți sucul. Uniți într-un bol transparent fasolea cu ciupercile.

Spălați verdeața şi tăiați pătrunjelul mărunt. Curățați usturoiul și zdrobiți-l cu presa. Adăugați verdeața și usturoiul în bolul cu ingrediente. Potriviți salata cu sare și piper negru măcinat după gust. Adăugați maioneza și amestecați salata.

Vizualizări: 591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: