Beat la volan și fără permis

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Gorj au identificat în trafic, în flagrant, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Vârț, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,49 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus de polițiști la o unitate medicală de specialitate, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, în cursul zilei de 18 martie 2024, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Peștișani, au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Peștișani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Peștișani, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul cu dreptul de a conduce suspendat.

Vizualizări: 756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: