Tineri din Gorj, căutați în Irlanda pentru mai multe furturi

Doi tineri gorjeni au fost reținuți de polițiști după ce au aflat că pe numele lor erau emise mandate europene de arestare. Erau căutați în Irlanda, unde, în urmă cu mai bine de trei ani, ar fi comis mai multe furturi. Ei mai sunt acuzați si de spălare de bani și folosirea unor instrumente de plată false. 

Cei doi tineri sunt din Tismana, respectiv Târgu Jiu. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie duși în Irlanda, unde vor fi judecați pentru faptele comise acolo. 

"Cu ocazia unei acțiuni desfășurate pe raza municipiului Târgu Jiu, polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost depistat doi tineri de 30 și 25 de ani, din oraşul Tismana și municipiul Târgu-Jiu, pe numele cărora, autorităţile judiciare din Irlanda au emis semnalări de mandate europene de arestare, ca urmare a săvârşirii de către aceștia în cursul anului 2018, pe teritoriul Irlandei, a unor infracţiuni de  furt, folosirea unor instrumente de plată false şi spălare de bani. Cei doi tineri au fost conduși la Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Craiova, unde s-a dispus reţinerea pentru 24 ore. Ulterior a fost luată măsura arestării provizorii, în vederea predării către autorităţile din Irlanda", a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 4,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: