BEC respinge cererea PSD de renumărare a voturilor

BEC a respins ca neîntemeiată solicitarea PSD de renumărare a voturilor şi de refacere a centralizării şi a rezultatului alegerilor în secţiile de votare în care ar fi existat erori sau neconcordanţe, precizând că PSD nu a indicat aceste secţii ca atare.

Purtătorul de cuvânt al BEC Marian Muhuleţ a precizat, după şedinţa BEC, că această solicitare a PSD se referea la secţiile de votare în care a invocat că ar fi existat erori sau neconcordanţe între datele consemnate în procesele verbale, dar PSD nu a indicat despre ce secţii este vorba.

"Aceştia au scris în cerere că vor ataşa probele, dar nu au făcut acest lucru, nu era nimic ataşat şi atunci solicitarea le-a fost respinsă", a adăugat Muhuleţ. BEC a mai decis, în şedinţa de miercuri, să trimită către Autoritatea Electorală Permanentă şi Curtea Constituţională contestaţia Alianţei PSD+PC Arad prin care erau indicate posibile cazuri de vot multiplu în secţii de votare din Arad. BEC a respins ca inadmisibilă şi contestaţia Alianţei PSD+PC Arad formulată împotriva deciziei 14 a BEJ Arad.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: