Becali vrea să facă schimb de echipe

Pandurii au ratat o ocazie imensă de a obţine o victorie acasă cu Steaua. ;ao bine de o repriză elevii lui Grigoraş au făcut ce au vrut cu Steaua, dar au marcat doar o singură dată prin Stromajer în timp ce Lemnaru a fost campionul ratărilor. Steliştii au revenit în partea a doua şi au egalat prin eurogolul lui „Dodel” Tanase. Supărarea a fost mare după meci la stelişti, Becali propunând schimbarea jucătorilor săi cu cei de la Pandurii.

„Merităm să câştigăm!”, a spus Grigoraş după egalul cu Steaua în timp ce Becali, care a urmărit meciul la televizor a fost ironic la adresa echipei sale şi a ţinut să îşi umilească jucătorii. Meciul cu Steaua a fost primul în nocturnă de pe Municipalul severinean dar a mai constituit o premieră, primul joc al Stelei la Severin. Suporterii, mai ales ai Stelei, au luat cu asalt stadionul din Severin, iar la ora jocului cele 16 mii de bilete puse la vânzare s-au epuizat  Steaua a plecat cu un punct norocos de la Severin după ce trupa lui Grigoraş a arătat ca o echipă ce se bate la primele locuri iar Steaua la retrogradare. Becali  i-a numit după meci „măgăruşi” pe jucătorii săi şi l-a atacat şi pe antrenorul lor, Sorinaccio Cârţu: „Jocul frumos tot Pandurii l-au făcut. Noi am jucat penibil. Mai bine că s-a întâmplat aşa, ca să nu mai tremur cinci etape. Nu mă mai interesează fotbalul, nici nu mă uit. Eu ori sunt pe locul 1, ori nu sunt şi atunci îmi văd de treaba mea. Ne axăm pe Cupă, sper să o câştigăm, dar în felul ăsta nu putem să câştigăm nimic. Se întâmplă ceva, dar nu ştiu ce. Cred că e debandadă la echipă. Consider că am fost bătut, consider că la fotbal am fost bătut. Dacă jucătorii de la Pandurii ar purta tricoul sfânt al Stelei, ar lua titlul. Dacă iau echipa Pandurilor şi îi duc pe Naţional Arena câştig campionatul".

Rezultat nedrept

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat că Steaua rămâne o echipă mare dacă a marcat dintr-o singură ocazie la meciul cu Pandurii. Oficialul spune că nu Steaua a jucat mai prost ci Pandurii au jucat foarte bine la acest meci: „Nu e bum acest egal, după cum am jucat cu Steaua meritam victoria. Dacă era 4-0 la pauză cred că nu era o surpriză pentru nimeni. Rezultatul a fost nedrept pentru noi după jocul pe care l-am avut. Dar Steaua a arătat ca o echipă mare pentru că a avut o singură ocazie şi a marcat, eu cred că am jucat noi foarte bine nu Steaua rău. Dar norocul a fost de parte lor la acest joc. Şi cred că din cinci ocazii mari pe care le-am avut meritam şi noi cel puţin o dată să mai marcăm. Pandurii au jucat mai bine, au jucat ce i-a învăţat Grigoraş, şi cred că a arătat că dintr-o echipă mică poate face ca fotbalul pe care îl joacă să fie plăcut. Şi am jucat cu Steaua totuşi”.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: