Belgher a făcut o nouă plângere împotriva primăriţei Elena Mosor

Consilierul local Leonida Belgher din Alimpești e din nou pornit împotriva primăriței Elena Mosor. Recent acesta a observat că la construcția unei biserici din localitate se folosea ciment expirat, care se întărise în saci. Intrigat că aceste lucruri se întâmplă chiar  în Casa Domnului, consilierul UNPR va sesiza toate aceste aspecte la Inspectoratul de Stat în Construcții.

Un nou scandal a izbucnit la Primăria Alimpești. Consilierul Leonida Belgher susține că la biserica din comună s-a folosit ciment expirat, care se întărise deja în saci. ”Alaltăieri am depistat la biserica din comună, unde firma de pe lângă Consiliul Local, SC Util SRL are o lucrare ciment expirat în februarie, cumpărat în martie de la o firmă din Novaci. Eu nu cred că acea firmă putea să vândă cimentul acela. Cimentul este beton. Am depistat pe băieții de acolo  care lucrau la biserică care spărgeau cu un lemn și dădeau cu sacii de pământ să poată  dărâme cimentul”, povestește Belgher. Acesta își amintește cum în urmă cu ceva timp o lucrare a fost luată de ploaie. ”Ca și la biserica ce s-a realizat în comună și s-a finalizat canalul în care s-a introdus cimentul nu a ținut mult și la prima ploaie pe circa 20 de metri s-a dărâmat. Dacă nici la Sfânta biserică nu se respectă regulile...”, mai spune consilierul UNPR.

Sesizare la Inspecția în Construcții

Acesta este nemulțumit pentru că nici măcar nu li s-a adus la cunoștință consilierilor locali sumele utilizate pentru această construcție. ”Mă credeți că nu știu? Sunt consilier și nu știu câți bani s-au alocat pentru această biserică. Am fost consilier și în legislatura trecută și nici pentru cealaltă biserică nu știm câți bani s-au alocat. S-au luat bani și din bugetul local și de la oameni. Oamenii au strâns banii pe un tabel. Am întrebat și eu unde sunt banii de pe tabelul oamenilor sau măcar să fi fost trecuți pe o placă comemorativă acolo...”, afirmă acesta. Belgher are de gând să reclame toate aceste aspecte la Inspectoratul în Construcții. ”Acum o să sesizez și Inspecția în Construcții. Dacă băgăm cimentul acela beton, care nu mai e bun și la  Sfânta biserică la anul o să băgăm din nou alți bani”, este hotărât consilierul.

RĂSPUNS

Primărița Elena Mosor respinge toate aceste acuzații, susținând că acei saci nu se folosesc pentru lucrare. ”Nu se folosesc aceia. Au rămas dați deoparte, nu se lucrează din ei. Nu se folosesc. Am alocat în jur de 200-300 milioane de la bugetul local. Sunt aprobați de fostul consiliu local”, a declarat Elena Mosor pentru Radio Târgu Jiu.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: