Primar: Am primit zero lei de la CJ Gorj. Cetățenii au de suferit

Un primar din Gorj este extrem de revoltat pe faptul că nu a primit niciun leu din partea Consiliului Județean Gorj. Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că cel mai mult au cetățenii de suferit.

Cotojman a făcut o adresă către președintele CJ Gorj, pentru a cere explicații că nu i-a fost alocat niciun ban localității sale. Zero lei a primit și anul trecut, a mai declarat primarul din Roșia de Amaradia.

”Cred că, dacă am face un clasament pe Gorj, am fi prima localitate cu cele mai multe proiecte în desfășurare. Cu toate acestea, nici anul trecut și nici anul acesta nu am primit niciun leu. Astfel, am făcut o adresă către președintele CJ Gorj, tocmai pentru a-mi justifica de ce comuna Roșia de Amaradia nu a primit bani în ultimii doi an. Am fost nevoit să fac acțiune în instanță să îmi dea un răspuns la solicitare și asta pentru că termenul de 30 de zile la prima solicitare a expirat”, a spus Liviu Cotojman.

După acțiunea în instanță, primarul spune că a primit o adresă de la Consiliul Județean, considerând-o neprofesională. ”Am primit o adresă de la CJ, una cu un conținut neprofesional. La un moment dat, președintele CJ spune că sumele pe care le-a avut la dispoziție sunt pentru UAT-uri cu nevoi de funcționare și susținere a proiectelor. Roșia de Amaradia se încadra perfect, însă nu au fost alocați bani. Era obligat prin lege să îmi sprijine investițiile în derulare”, a mai declarat Cotojman.  

Galerie foto


Vizualizări: 2,463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: