Beneficii financiare nemaiîntâlnite  a un studio de videochat din capitală, vezi Prime Studios

Nici lumea din jur, nici prietenii, nici locurile de muncă nu mai sunt ce au fost odată. Odată cu restructurarea multor joburi multe persoane își pun întrebarea dacă vor reuși să redreseze din punct de vedere financiar. Piața muncii fiind în plină instabilitate, este important ca alegerea să fie făcută conform cu salarizarea oferită. Din păcate mulți angajatori nu respectă contractul, forțând angajații să plece.

Mai complicat este desigur pentru tinerii ambițioși care nu au experiență, dar vor să se afirme. Pentru aceștia o soluție adecvată sunt joburile care cer implicare pe partea de online.

Despre aceste oportunități este vorba în rândurile de mai jos.

A fi sau a nu fi model de videochat pentru securitate financiară

Lumea judecă foarte ușor acest tip de job neștiind despre ce este vorba. În primul rând este un job legal, cu un program de lucru de opt ore. În al doilea rând acesta vine la pachet cu o salarizare foarte bună și cu bonusuri multiple pentru modele, respectiv city-break-uri în afara țării și ședințe de remodelare corporală. Practic, ai aici beneficii nemaiintalnite la un studio de videochat din capitala.

Pentru tinerele ambițioase această ofertă este cum nu se poate mai potrivită. Ele au posibilitatea la Studioul Prime să învețe limba engleză printr-un training gratuit oferit de agenție. Apoi își pot alege singure programul de lucru în ture și pot opta pentru cele două secțiuni existente: adult și non-adult.

Partea bună este că nu se cere experiență la angajare, deși acesta este binevenită. Agenția Prime dorește ca echipa să fie ca o mare familie și atunci oferă și instruire în domeniul abordării acestui job.

Care sunt beneficiile de la agenția de modele?

Un job stabil și cu forme legale de muncă este ceva ce toată lumea îți dorește. La agenția Prime din capitală se poate aplica foarte ușor pentru un job de model în online, cu ajutorul formularului de pe site.

Salariul lunar garantat este de 5000 lei pe lună, asta în primele trei luni. Entuziasmul și implicarea fac desigur diferența, deoarece se pot ajunge și la sume mai mari, nemaivorbind de bonusurile și comisioanele încasate. Astfel un model va primi un comision de 75% din sumele încasate în primele trei luni la care se adaugă și bonusul de angajare.

Mai apoi vorbim și de bonusul primit pentru cât mai multe ore lucrate în online. Desigur, se mai adaugă aici și recomandarea unei prietene dar și concursuri cu premii atrăgătoare. Este vorba de tratamente cosmetice sau vouchere pentru achiziționarea de outfituri.

Oricine poate aplica pentru acest job

Limita minimă de vârstă este de 18 ani dar orice femeie care știe ce vrea poate opta pentru acest job. Experiența este binevenită, dar nu un factor decisiv la angajare. La fel, agenția oferă cursuri gratuite de formare și de suport emoțional.

În maxim doi ani orice model își poate cumpăra o mașină sau o locuință nouă, urmându-și visul cu perseverență. Rezultatele implicării se reflectă în câștigurile financiare de la sfârșitul fiecărei zile.

Mai multe informații despre aceste beneficii se pot afla de pe pagina oficială a agenției Prime.

Contact:

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

Vizualizări: 411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: