Benegui, din nou director de liceu

Gheorghe Benegui, fostul director al Liceului Teologic, are o nouă funcţie de conducere. Deşi a picat concursul pentru postul de director al Colegiului Naţional “Spiru Haret” şi a pierdut funcţia de la Liceul Teologic, începând de miercuri, Gheorghe Benegui este director adjunct al liceului din Turburea. Benegui nu a susţinut concurs pentru acest post, însă a fost numit cu delegaţie de către inspectorul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

 Gheorghe Benegui, fostul director al Liceului Teologic, este începând de miercuri noul director adjunct al Liceului Tehnologic Turburea. Acesta va face echipă cu Elena Lucia Călinoiu, cea care a câştigat concursul pentru funcţia de director plin. Ion Bârcă a asociat numirea lui Gheorghe Benegui, pe postul de director adjunct, cu originea acestuia. „Domnul Benegui a fost trimis, cu delegaţie, director adjunct la Liceul Tehnologic Turburea, un lucru extraordinar de bun ca să punem pe picioare activitatea liceului. Părinţii domnului Benegui sunt din Turburea şi iată că încă un cetăţean al comunei se retrage acasă. Cred că dumnealui va rămâne pe această funcţie şi va da concurs, atunci când se va organiza concursul. Acum chiar putem vorbi de o echipă bună la liceu, domnul Benegui a făcut treabă şi la Liceul Teologic”, a declarat Ion Bârcă, primarul comunei Turburea.

Edilul local spune că postul de director adjunct al Liceului Tehnologic Turburea nu fusese scos la concurs, fiind ocupat de Elena Lucia Călinoiu, cea care a câştigat concursul pentru funcţia de director plin. Deşi are încredere în actuala echipă, Ion Bârcă spune că va fi, în continuare exigent vizavi de activitatea şcolilor de pe raza comunei. „Exigenţa mea a fost şi va extraordinar de mare vizavi de şcoală pentru că eu sunt ales de părinţii copiilor şi vreau ca părinţii să fie mulţumiţi de cadrele didactice. La ora actuală nu se pot plânge de salarii, salariile sunt bunicele, condiţii sunt, orele le desfăşoară în cămăşi, nicidecum cu paltoane pe ei. Cred nu au niciun motiv să se plângă”, spune Ion Bârcă.  

Vizualizări: 1,827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: