Bicicliști loviţi de maşini la Bâlteni și Novaci

Doi șoferi de 33 și 41 de ani din Craiova respectiv București sunt cercetați în două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cei doi au fost implicați pe raza județul Gorj în două accidente produse pe raza localităților Bâlteni și Novaci, în care victime au fost doi bicicliști de 52 respectiv 14 ani, care au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii din Rovinari au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un șofer de 33 ani, din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că pe DE 79, pe raza comunei Bâlteni, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime. În urma cercetărilor a rezultat că un șofer de 64 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe D.E. 79, pe raza comunei Bâlteni, din direcţia Rovinari în direcţia Turceni, a acroşat un localnic  de 52 ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers pe o bicicletă.

Și polițiștii din Novaci au fost sesizaţi de un participant la trafic despre faptul că pe DJ 665 pe raza comunei Crasna, a avut loc un accident de circulaţie. Din primele cercetări s-a stabilit că un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Crasna, în timp ce se deplasa pe o bicicletă pe un drum secundar a pătruns fără să se asigure pe partea carosabilă a DJ 665, fiind acroşat şi accidentat uşor de un autoturism condus de un bucureștean de 41 ani.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: