Bilanţ extraordinar pentru sportivii de la Jiul Rovinari în 2021

Clubul Jiul Rovinari se poate mândri la final de an 2021 cu un bilanţ foarte bun, în special la secţia de box. Aceştia au adus un număr de 21 de medalii în acest an şi au participat chiar şi la competiţii internaţionale unde au reprezentat România.

CS Jiul Rovinari este unul dintre cluburile cu cele mai bune rezultate la sporturile individuale în 2021.

Profitând de vizita celor mai buni sportivi ai clubului la final de an, la Primăria Rovinari, primarul Robert Filip a prezentat un scurt bilanț al rezultatelor obținute în anul 2021 de către sportivii secției de box, secţie care este printre cele mai bune din ţară.

„Astfel, pe parcursul anului 2021, au fost obținute nu mai puțin de 21 medalii, după cum urmează: 5 medalii de aur, 3 medalii de argint și 12 medalii de bronz la Campionatele Naționale și o medalie de bronz la Campionatul  European de Tineret  din Muntenegru. De asemenea, tot anul acesta, doi sportivi din Rovinari ne-au făcut cinste la Campionatul Mondial de Box din Polonia, acolo unde, alături de lotul national al României, am ocupat un onorant loc 8 din cele 66 de țări participante”, a anunţat primarul din Rovinari care susţine de mai mulţi ani sportul din localitate, nu numai boxul.

Acesta a mai precizat că, în urma acestor rezultate, a disciplinei, a seriozității și a muncii sportivilor și a staff-ului tehnic, Clubul Sportiv Jiul Rovinari se clasează pe un locul I la nivel national în ceea ce priveşte rezultatele naţionale la box.

Vizualizări: 466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: