Octavian Benga transferă doar jucători cu experienţă

Noul antrenor al ACS Viitorul Târgu Jiu şi-a făcut planurile pentru politica de transferuri din noul an. Octavian Benga spune că are la dispoziţie o echipă tânără, cu o medie de vârstă redusă, şi că ar dori să completeze lotul cu jucători cu experiență.

În pauza din campionate echipele de fotbal sunt în febra transferurilor, iar formaţia de Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu a început deja căutările. Noul antrenor a precizat că va face doar două-trei modificări de lot la categoria veniri.

Octavian Benga își dorește însă doar fotbaliști cu experiență la nivelul Ligii a 2-a, întrucât lotul este format, în foarte mare măsură, din jucători tineri.

Tehnicianul a precizat că vrea ca fotbaliștii tineri să crească în jurul celor mai experimentaţi, care vor veni, şi a transmis trimis deja lista cu doleanţele sale conducerii, respectiv cu posturile pe care își dorește să transfere jucători.

”Nu a venit și nu a plecat nimeni până acum, dar încercăm în zilele următoare să luăm o hotărâre. Îmi doresc doi-trei jucători pe anumite poziții, să vină cu ceva în plus. Nu vreau să aducem jucători doar de dragul de a aduce. Avem o echipă tânără, cu o medie redusă și aș vrea jucători cu experiență, care să ajute jucătorii tineri”, a spus Benga pentru liga2.ro.

Majoritatea jucătorilor cu experienţă, dar şi o serie de tineri talentaţi, au părăsit echipa în vară, ultimul plecat fiind Alin Buleică, cel care a reziliat contractul în urmă cu o lună.

ACS Viitorul Târgu Jiu este pe locul 15 la finalul anului, în clasamentul Ligii a 2-a, cu 20 de puncte după 16 etape.

Vizualizări: 916

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: