Convocarea Casianei Spineanu la lot, o surpriză pentru antrenor

În urma participării echipei de 3X3 baschet feminin a CSM Târgu Jiu la turneul de la Izvorani, una dintre jucătoare a fost convocată la echipa naţională. Convocarea Casianei Spineanu la lot a fost o surpriză plăcută pentru antrenorul echipei, profesorul Toma Popescu, dar şi pentru jucătoare.

Federaţia Română de Baschet a anunţat recent CSM Târgu Jiu că sportiva Casiana Spineanu a fost selecţionată la lot. Antrenorul echipei de baschet junioare a CSM Târgu Jiu, şi al echipei de baschet 3X3 junioare, Toma Popescu, s-a declarat extrem de fericit pentru convocarea sportivei Casiana Spineanu  şi a mărturisit că a fost o surpriză şi pentru el şi pentru sportivă.

„În momentul în care am primit invitația de a participa la acest turneu, din partea Federaţiei Române de Baschet, prin intermediul doamnei Ancuța Stoenescu, gândul meu a fost nu la ce rezultat ar putea avea fetele noastre la competiție, ci la potențialul lor și la șansa de a putea fi selecţionate în lotul național de 3×3. A fost o surpriză totală atât pentru mine, cât și pentru Casiana când am aflat vestea. Sunt extrem de fericit pentru această convocare, mai ales că știam cât de mult își dorea acest lucru. Sper să se descurce cât mai bine și să auzim la vară de numele Casiana Spineanu de la CSM Târgu Jiu la Campionatul European de 3×3”,  a declarat Toma Popescu, antrenor al echipei de baschet feminin junioare a CSM Târgu Jiu, care i-a urat succes la lot jucătoarei.

Casiana Spineanu  a fost convocată la acţiunea de pregătire a lotului naţional de baschet 3×3, U17 Feminin, ce se va desfăşura în Complexul Olimpic Izvorani, într-un stagiu de pregătire centralizat ce va dura până pe data de 4 ianuarie 2022.

Vizualizări: 343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: