Au tăiat porcul pentru sportivii clubului Minerul Motru

Înainte de a intra în vacanţa de iarnă, sportivii clubului Minerul Motru au avut parte de o surpriză din partea primăriei locale. Primarul Cosmin Morega le-a oferit cadouri celor peste 100 de sportivi care activează în cadrul cubului Minerul Motru, dar le-a tăiat și un porc, sportivii asistând la eveniment.

Edilul din Motru s-a bucurat că a putut oferi sportivilor clubului o surpriză, împodobind pentru ei un brad şi oferind cadouri specifice sărbătorii.

Cei peste 100 de sportivi şi antrenorii lor au asistat şi la tăierea unui porc de Crăciun. „Cred că este pentru prima dată în istoria clubului. Am ţinut să le fac un brad frumos copiilor de la acest club, pentru toţi sportivii de la club, peste 140 de sportivi de la toate disciplinele, box, lupte şi fotbal. Au fost alături de ei părinţii şi antrenorii. Am ţinut să îi motivăm şi să îi încurajăm şi a primit fiecare câte o plăsuţă cu dulciuri și, în afară de acest lucru, aşa cum este o tradiţie la cluburile mai mari, împreună cu ei am organizat tradiţionala pomană a porcului de sărbători. Le-am pus la dispoziţie un porc de peste 160 de kilograme de unde fiecare a putut să guste carne sau şorici. Nu este un motiv de laudă ci este un lucru pe care l-am făcut cu mult drag. Eu sunt fericit că am văzut acei copii fericiţi şi am văzut şi copii care nu ştiau cum este această tradiţie şi acest obieci de iarnă şi acest lucru a contat cel mai mult!”, a precizat primarul Cosmin Morega, cel care, după acest an ca primar, a reuşit să revigoreze activitatea sportivă în Motru.

Performanţa cea mai notabilă în acest an care se încheie rămâne înfiinţarea şi înscrierea în campionat a echipei de fotbal seniori Minerul Motru, cea care dispăruse de câţiva ani, fiind reluată astfel o tradiţie de zeci de ani a fotbalului motrean.

Pe lângă aceasta primăria din Motru se poate lăuda că a asigurat condiţii de pregătire bune sportivilor, nu numai pentru cei de la secţia de fotbal ci şi pentru cei de la box și lupte.

Galerie foto


Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: