Găman vrea să aducă din nou publicul alături de Pandurii

Pandurii a fost echipa care, în Liga 1, umplea meci de meci stadionul din Târgu Jiu. Plecarea echipei la Severin, insolvenţa clubului şi retrogradarea în Liga 2 şi apoi în Liga 3, au îndepărtat publicul avid de fotbal de la Târgu Jiu de echipă.

Pandurii va sărbători anul viitor 60 de ani de activitate a echipei de fotbal şi are obiective îndrăzneţe. Dacă promovarea în Liga 2 pare acum destul de îndepărtată, deşi şanse de promovare există încă, aducerea spectatorilor în tribunele Stadionului Municipal este unul dintre obiectivele noului antrenor, Mario Găman.

Numit pe final de an pe banca echipei Pandurii, Găman crede că a reuşit să creeze o mică familie în echipă şi speră ca în 2022 să readucă spectatorii în tribune: „În acest scurt timp am reușit să facem o mică familie și împreună sper să realizăm promovarea pe care și-o dorește toată lumea. Dorința mea este ca prin jocul nostru, și tot ceea ce vrem noi să creăm aici, să aducem și lumea la stadion. Publicul este un factor important pentru această echipă și mi-ar plăcea ca toți oamenii din oraș să vină alături de noi. Sper să fim aplaudați și apreciați pentru tot ceea ce arătăm pe teren. Deja stadioanele pot fi umplute la capacitate de 30% și vreau ca atunci, când jucăm cu Viitorul Șimian, în prima etapă din 2022, să avem și susținerea publicului, galeriei și a oamenilor importanți din oraș” .

Pandurii nu a avut ocazia să dispute niciun meci cu spectatori în tribune de la numirea noului antrenor, dar se aşteaptă ca aceştia să fie prezenţi la  primul meci al echipei din 2022.

Obiectivul echipei de tradiţie din Târgu Jiu în noul an este revenirea în Liga 2 şi, pe termen lung, accederea în Liga 1. Jucătorii se află acum în vacanţă şi vor reveni la pregătire în partea a doua a lunii ianuarie.

Vizualizări: 1,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: