Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cârţu ştie că vor pleca jucători de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova începe „curățenia” de iarnă în lot la doar câteva zile de la ultima etapă jucată în anul 2021. Nemulțumiți de randamentul mai multor jucători, oficialii formației din Bănie și-au făcut o listă cu fotbaliștii care vor fi puși pe liber în perioada de mercato din această iarnă.

La scurt timp după ce presa a anunțat situația jucătorilor care au intrat în dizgrația lui Laurențiu Reghecampf, Sorin Cârțu a precizat că oltenii vor lua măsuri împotriva anumitor fotbaliști.

Președintele formației din Bănie a recunoscut că mai mulți jucători vor fi puși pe liber în această iarnă, dar nu a dorit să dezvăluie numele acestora.

Totodată, oficialul din Bănie este de părere că CFR Cluj o să câștige titlul în sezonul 2021 – 2022 și a explicat de ce a ajuns la această concluzie. „Nu cred că CFR mai poate pierde (n.r titlul), mai ales dacă Dan Petrescu rămâne acolo. Echipa joacă exact ce vrea antrenorul ei, nu-l interesează să satisfacă şi să dea nu ştiu ce emoţii retinei. Îl interesează să facă rezultate, intră pe teren focusat pe acest lucru şi reuşeşte, e foarte greu să detroneze cineva la momentul actual pe CFR. Cu puncte avantaj faţă de FCSB, nu vorbim despre locul trei, că nu iau Voluntari în calcul, care e pe locul trei, şi nici pe celelalte din spate, că ar putea să-i creeze nu ştiu ce emoţii pentru titlu CFR-ului”, a spus Cârţu la Telekom Sport, recunoscând că se vor aduce îmbunătăţiri lotului: „Cred că vor pleca jucători, deciziile sunt la Reghe şi la domnul Rotaru. Dar sigur se vor face îmbunătăţiri la lot şi sigur sunt jucători care probabil vor fi eliberaţi. Ştiu despre cine e vroba, dar nu vorbesc eu înainte”.

Pe lista jucătorilor care ar putea deveni liberi de contract de la Universitatea Craiova, conform Pro Sport, se numără Antoine Conte, Ștefan Vlădoiu, Mihai Bălașa, Marius Constantin, Alexandru Mateiu, Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Căpățână, Mihai Roman, Mirko Pigliacelli și Dan Nistor, dar pe ultimii doi Mihai Rotaru speră să primească și o anumită sumă.

Vizualizări: 3,455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: