Bilete cu 10 lei la VIP, la derby-ul din Liga 3 pe Municipalul din Târgu Jiu

FC Universitatea Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 16:00, la Târgu Jiu, formația Progresul Pecica. Meciul este considerat un derby, prin prisma  locurilor din clasament, deşi între cele două echipe, care ocupă primele două poziţii în clasament, este o diferenţă de  zece puncte.

 Confruntarea, care este programată pe Stadionul  Municipal din Târgu Jiu, va aduce față în față ocupantele locurilor unu și doi în clasamentul seriei a patra din Liga 3. Cele două echipe sunt despărțite de zece puncte, iar alb-albaștrii din Bănie doresc să mărească distanța cu încă trei puncte.

La Târgu Jiu va face din nou deplasarea și Peluza Sud 97, după ce în iarnă ultraşii din Bănie au făcut un spectacol de zile mari la partida amicală dintre FC Universitatea Craiova și Pandurii de pe terenul  sintetic.

Pe pagina oficială de facebook, PS 97 a oferit ultimele detalii în legătură cu deplasarea de la Târgu Jiu: "Sâmbătă Știința joacă primul său meci de pe noua arenă din Târgu Jiu, orașul ce deține unele dintre cele mai cunoscute opere ale marelui sculptor oltean, "...al omenirii, Constantin Brâncuși." Mai este doar o lună până la pauza de iarnă, o pauză în care cu toții vom tânji după fotbal și după Știința. Așa că nu îți face planuri pentru sâmbătă și vino alături de Peluza Sud la Târgu Jiu pentru a purta echipa noastră către o nouă victorie contra unei echipe clasate pe locul secund. Întrunirea suporterilor are loc sâmbătă la ora 12:30 în părculețul din Rovine. Toată lumea, obligatoriu, trebuie să vină îmbrăcată în negru! Deplasarea se face cu mașinile personale.Înainte spre Divizia B!".

Biletele pentru meciul dintre FC Universitatea Craiova și ACS Progresul Pecica au fost puse în vânzare în Craiova, la sediul clubului situat în strada Sfântu Dumitru, Nr 1, și în Târgu Jiu, sâmbătă 1  noiembrie, ora 10:00, la casa de bilete din incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu situată sub pasarela stadionului.

Preţul unui bilet  va fi de 10 lei, atât  la Tribuna 1, Tribuna 2 şi Tribuna VIP, peluzele  fiind închise pentru acest meci.

Galerie foto




Vizualizări: 1,938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: