Universitatea Craiova va inaugura „Clinceni Arena”

Universitatea Craiova începe returul sezonului regulat de pe locul al treilea, iar oltenii doresc o victorie la Clinceni pentru a şterge impresia din ultimul joc pierdut în faţa CFR Cluj. Antrenorul Victor Piţurcă se poate baza pe toţi jucătorii la partida programată duminică, cu începere de la ora 15:00, pe noua arenă din Clinceni.

La meciul din Ilfov se va scrie istorie, pentru că stadionul modernizat din Clinceni va fi inaugurat duminică, de la ora 15:00, cu prilejul jocului dintre Academica și U Craiova.

De la începutul acestui sezon, Academica Clinceni a disputat meciurile considerate pe teren propriu la Voluntari, Giurgiu și Călăraşi. Clinceni este o comună din Ilfov cu doar 4.700 de locuitori, fiind cea mai mică localitate cu echipă în prima ligă din România. Arena din Clinceni are o capacitate de aproximativ 2.800 de locuri și a fost modernizată la standardele Ligii I.

Victor Piţurcă speră ca  echipa sa să se impună în acest meci, dar şi în cel de cupă care va urma: „Sper să câștigăm partida ca să revenim puțin din punct de vedere psihic. I-am simțit și pe băieți mai supărați. Apoi va urma duelul din Cupă, la fel de important pentru noi, după care derby-ul cu Dinamo. Suntem favoriţi cu Clinceni, dar va fi dificil. E un joc deosebit de periculos. Dacă vom câştiga, toată lumea va spune că a fost normal. Dacă vom pierde, va fi catastrofă. E posibil orice. Clinceniul joacă fotbal. Nu vor fi multe schimbări în echipă acum. Nu menajăm niciun jucător. Dacă ia cineva cartonaş, o să intre altcineva. Am fost mulţumit de Zakaric, mai ales că a avut câteva luni de inactivitate. El şi Cosic sunt pe un trend ascendent. Meciul cu Clinceni a devenit foarte important pentru noi, pentru că avem nevoie de cele trei puncte”.

Fundaşul stânga al Universităţii, Bogdan Vătăjelu, a declarat că Academica Clinceni este o echipă care nu trebuie subestimată. Doljenii s-au impus greu şi în turul campionatului, Vasile Constantin marcând golul victoriei în ultimul minut al prelungirilor.

Fostul selecționer a umblat în această săptămână la psihicul jucătorilor săi, mai ales că a luat un singur punct în ultimele două meciuri de campionat. Pițurcă le-a atras atenția jucătorilor că nu au voie să se împiedice la inaugurarea arenei din Clinceni.

Vizualizări: 744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: