Gilortul Cărbuneşti, în căutarea drumului spre victorie

Gilortul Târgu Cărbuneşti este tot în căutarea primei victorii din Liga 3 şi după etapa a zecea a campionatului.  Formaţia gorjeană din Liga 3 nu a  reuşit să depăşească tracul debutului în eşalonul trei, dar va încerca în etapa a 11-a în meciul cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Gilortul vine după cel mai usturător eşec, după ce în urmă cu o săptămână pierduse în deplasare, scor 0-6. Sâmbătă, pe stadionul  „Cristinel Răducan”, cu începere de la ora 14:00, Gilortul primeşte vizita altei formații timișene, CSC Ghiroda și Giarmata Vii. „Nu mai avem ce face acum decât să strângem rândurile, mai ales că sâmbătă întâlnim o echipă la fel de puternică. Sunt destule motive de îngrijorare și de această dată, mai cu seamă că problemele din lotul echipei noastră persistă. Din experiența duelurilor anterioare, jucătorii Gilortului s-au mobilizat și, cu unele excepții, au avut prestații bune împotriva formațiilor fruntașe. Așteptăm cu interes și încredere partida de mâine în care cu siguranță băieții noștri se vor lupta pentru fiecare minge”, se încurajează cei de la Gilortul înaintea  partidei cu Ghiroda. 

Etapa precedentă, oaspeții de  la Ghiroda au înregistrat un semieșec pe teren propriu, cu Șoimii Lipova, scor 2-2, după ce în minutul 17 conduceau cu 2-0. Cu 16 puncte la activ (5 victorii, 1 egal și 4 înfrângeri), echipa din estul Timișoarei ocupă locul 5, având al treilea atac din seria a 4-a și un golaveraj pozitiv, 21-12.

Partida dintre Gilortul și Ghiroda va fi condusă de Ioan Boldea (Ciuguzel, Alba), ajutat la cele două linii de Adrian-Răzvan Drăgan (Sibiu) și Maria-Mădălina Mihai (Ştefăneşti, Vâlcea).

Începând  din această etapă încă o formaţie din  Seria a 4-a a Ligii 3, FCU Craiova,  îşi va aştepta oaspeţii la  Târgu Jiu, pe stadionul Municipal, acolo unde sâmbătă, cu începere de la ora 16:00, se dispută ultimul meci al acestei etape din C4.

Rezultate şi program  Liga 3 / Etapa 11

         Vineri, 01 Noiembrie

Şoimii Lipova - Viitorul Dăeşti       4-0

         Sâmbătă, 02 Noiembrie

Naţional Sebiş - ACS Poli Timişoara    14:00

Gilortul Târgu Cărbuneşti - CSC Ghiroda şi Giarmata Vii        14:00

ACSO Filiaşi - CSC Dumbrăviţa 14:00

Flacăra Horezu - Fortuna Becicherecu Mic   14:00

CS Hunedoara - Crişul Chişineu Criş   14:00

Gloria Lunca Teuz Cermei - LPS Cetate Deva      14:00

U Craiova 1948 SA - Progresul Pecica         16:00

Vizualizări: 519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: