FCU Craiova a semnat protocolul cu Pandurii şi s-a antrenat la Târgu Jiu

FCU Craiova a ajuns la un acord cu clubul Pandurii Târgu Jiu pentru a putea evolua pe terenul de la Târgu Jiu. Craiovenii au obţinut şi acordul pentru a efectua un prim antrenament de acomodare pe noul  teren, elevii lui Eugen Trică pregătindu-se vineri după-amiază pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. 

Pentru a evolua pe terenul de la Târgu Jiu, FCU Craiova avea nevoie şi de acordul clubului Pandurii Târgu Jiu, vineri oficialii clubului din Bănie ajungând la un acord cu reprezentanţii clubului Pandurii în vederea disputării pe stadionul din Târgu Jiu a meciului cu Progresul Pecica,  meci programat sâmbătă, cu începere de la ore 16:00.

Conform Contactului de Comodat semnat de Primăria Târgu Jiu cu clubul  Pandurii,  orice altă entitate sportivă trebuie să se adreseze clubului Pandurii ca să primească acordul de a evolua pe terenul de joc, cu condiţia plăţii utilităţilor către Primăria Târgu Jiu.

FCU Craiova a obţinut acest acord şi rămâne de văzut dacă se vor mai putea disputa şi alte meciuri pentru că terenul trebuie protejat pentru eventualitatea în care FRF va programa pe terenul de la Târgu Jiu meciuri ale echipelor naţionale.

FCU Craiova a ajuns la Târgu Jiu vineri, iar oficialii clubului au făcut ultimele pregătiri pentru meciul de sâmbătă. Echipa lui Eugen Trică a primit permisiunea de a efectua un scurt antrenament de acomodare pe terenul de pe Municipal, jucătorii fiind foarte mulţumiţi de starea actuală a gazonului.

FCU Craiova va juca sâmbătă primul meci de Liga 3 pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, cu începere de la ora 16:00. Biletele se pot procura sâmbătă de la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu.

Galerie foto




Vizualizări: 3,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: