Bilete pentru pensionari

Casa de Pensii Gorj anunţă că au fost primite biletele de tratament pentru seria nr.4 cu plecare in perioada 05 – 08 aprilie 2015. Pentru aceasta serie s-au primit 61 bilete de tratament tot pentru statiunile Bala, Buzias, Covasna, Geoagiu, Moneasa si Olanesti, unitati ce sunt proprietatea Casei Nationale de Pensii Publice: Bala - 31, Buzias - 6, Covasna - 4, Geoagiu - 4, Moneasa - 2, Olanesti - 14. Listele cu persoanele care au primit repartitie pentru aceasta serie sunt afisate la sediul institutiei si pe pagina de internet – www.cjpgorj.ro

Cei care au primit repartitie trebuie sa prezinte pentru ridicarea biletului urmatoarele : - cupon pensie la luna februarie 2015, sau dupa caz, adeverinta salariat cu venitul brut realizat la luna ianuarie sau februarie 2015, certificat handicap, decizii /hotarari pentru legi speciale, act identitate, bilet de trimitere de la medicul de familie catre statiunea pentru care au primit repartitie, si declaratie pe propria raspundere privind veniturile realizate, toate in copie cu prezentarea actelor originale.

Dupa alocarea automata, in functie de punctajul obtinut, au mai ramas disponibile – 40 locuri, dupa cum urmeaza : Bala - 29, Buzias - 2, Geoagiu - 3, Olanesti - 6. Pentru aceste locuri cei interesati se pot prezenta la Casa de Pensii Gorj chiar daca nu au cerere depusa.

Biletele se pot ridica, doar de titular, in zilele de 25, 26, si 30 martie intre orele 8 – 12, cu actele specificate mai sus. Biletele nevalorificate pana in data de 30 martie 2015 se redistribuie in data de 01 aprilie 2015. Neridicarea biletelor de tratament de titularii ce au primit repartitie, in perioada comunicata, duce la anularea repartitiei, solicitantul putand sa mai obtina alt bilet doar din categoria celor nevalorificate pentru seria respectiva, sau pentru o alta serie. "Aceasta serie este mai putin solicitata deoarece cuprinde sarbatorile Pascale si foarte multi solicitanti vor sa fie acasa in aceasta perioada. Asteptam ca in cel mai scurt timp sa primim si biletele pentru alte societati comerciale prestatoare de servicii participante la licitatie. Este posibil ca aceste bilete sa vina pentru seria nr.4. Urmatoarea serie va fi cu plecare in perioada 21 - 22 aprilie 2015", se arată într-un comunicat al C.J.P. GORJ.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: