UCB angajează secretare

Două posturi de secretar au fost scoase la concurs de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. Unul dintre posturi este pentru cabinetele prorectorilor, iar celălalt pentru compartimentul secretarului şef. Posturile sunt pentru o perioadă determinată.

Rectorul UCB, Luminiţa Popescu, spune că este nevoie de ocuparea acestor posturi după ce o fostă secretară este în concediul de creştere a copilului, iar o alta este în concediu fără plată, la cerere. „Unul este la cabinet prorectori, dar biroul se numeşte pe organigramă cabinet rector, iar celălalt post de secretar este la biroul secretarului şef. Sunt posturi temporare, până la revenirea din concediul de creştere a copilului a secretarei titulare de la cabinet prorector, iar celălalt, de la secretar şef de la revenirea din concediu fără plată a titularului postului. Are concediu fără plată aprobat până la 1 octombrie 2015. Doamna care a ocupat acest post în prezent funcţionează ca învăţătoare suplinitoare la o şcoală”, a declarat Luminiţa Popescu, rectorul UCB.

Concursul pentru ocuparea celor două posturi va debuta în data de 26 martie cu proba scrisă şi cea practică, urmând ca interviul să aibă loc în data de 1 aprilie. Termenul limită de depunere a candidaturilor a fost 17 martie.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: