Medalii de aur şi argint pentru gimnasta din Bustuchin

Andreea Munteanu, gimnasta din Bustuchin – Gorj care face parte din lotul naţional al României, s-a clasat pe primul loc în finala de la bârnă și pe al doilea în finala de la sol, duminică, în cadrul concursului de gimnastică artistică de la Cottbus (Germania), Turnier der Meister (Turneul Maeștrilor), etapă din circuitul World Challenge Cup.

Prima finală a fetelor din ultima zi de concurs a fost bârna, concurs în care Andreea Munteanu și-a valorificat statul de favorită, impunându-se, așa cum a făcut-o și în calificări, la distanță de următoarele situate pe podium, Kim Janas (Germania) și Ana Perez Campos (Spania). Comentatorii prezenți la fața locului, au fost unanimi în a spune că Andreea Munteanu ” a demonstrat puterea gimnasticii românești la acest aparat”.

Fetele și-au încheiat aparițiile în finala ”Turneului Maeștrilor” cu evoluțiile de la solAndreea Munteanu a fost, din nou, în prim-planul concursului, terminând competiția pe poziția a 2-a, așa cum a fost și în faza calificărilor, după experimentata Marta Pihan-Kulesz (Polonia), câștigătoare și anul trecut a acestui aparat.

Andreea Iridon, aflată la debut la nivelul senioarelor, a fost prezentă în concursul de la paralele și bârnă, ocupând locurile 11, respectiv 17.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: