Birouri de inchiriat in noua cladire Arghezi 4 Office Building, polul de business din zona centrala a Capitalei

Inchirierea unor spatii de birouri in zona de centru a Bucurestiului ofera multiple beneficii companiilor. Vizibilitatea, accesul facil, cresterea nivelului de satisfactie si performanta a angajatilor, capitalul de imagine – sunt doar cateva dintre beneficiile pe care mutarea sediului societatii tale intr-o astfel de cladire ti-l poate aduce.

In cazul in care iti doresti sa muti sediul companiei tale in centrul Capitalei, atunci ar trebui sa iei in considerare noua cladire Arghezi 4 Office Building. Aceasta cladire de birouri de inchiriat este situata in inima Bucurestiului, la doar cativa pasi distanta de Piata Universitatii. Cladirea boutique aduce pe piata, anul viitor, o suprafata de spatii de birouri de inchiriat de 7.500 mp si 1.064 mp de spatii verzi si terase.

Constructia dispune de suprafete pe etaj de 1.300 mp, distribuite pe module de minimum 460 mp. Imobilul a fost complet pre-inchiriat inca din anul precedent, motiv pentru care, in prezent, exista suprafete disponibile numai la sub-inchiriere. Acestea pot avea suprafete cuprinse intre 480 – 1.280 mp, asadar potentialii chiriasi dornici sa ocupe aceste spatii au la dispozitie mai multe optiuni..

Arghezi 4 Office Building va beneficia de o vizibilitate deosebita datorita pozitionarii sale speciale. Aceasta se afla la intersectia a doua strazi si se face remarcata prin arhitectura deosebita, care imbina elemente moderne si clasice. In plus, se bucura de o conectivitate exceptionala cu mijloacele de transport in comun, statia de metrou Universitatii fiind amplasata la doar 3 minute de mers pe jos. Cladirea boutique se afla localizata in centrul Capitalei, la o distanta de numai 5 – 10 minute de Teatrul National, respectiv Centrul Vechi al Bucurestiului.

Aceasta nu este singura cladire de birouri de inchiriat programata pentru a fi finalizata in anul 2024. Un alt proiect a carui finalizare este programata pentru sfarsitul lui 2024 – inceputul anului 2025 este constructia AFI Loft, care cuprinde o suprafata de spatii de birouri de inchiriat de 15.500 mp. 

Proiectul va fi integrat in mall-ul AFI Palace Cotroceni. 

Acesta va oferi o solutie moderna si atractiva pentru piata de birouri din zona. Spatiile de birouri de aici vor fi dispuse pe doua etaje deasupra mall-ului si vor oferi utilizatorilor acces direct din bulevardul Timisoara. Lucrarile de constructie au fost deja demarate, partea de structura fiind deja finalizata.

In 2024, livrarile de cladiri de birouri vor fi limitate din cauza faptului ca majoritatea proiectelor au amanat inceperea lucrarilor de constructie cu 12 - 18 luni. Din cauza acestui fapt, pe piata imobiliara va creste presiunea pe spatiile noi. Potrivit agentiei imobiliare Esop Consulting, zonele de nord - vest si central - vest isi mentin avantajul prin dezvoltarea acestor noi cladiri de birouri de inchiriat, ce au dotari de interes pentru potentialii chiriasi interesati sa ocupe aceste spatii. 

Totodata, in contextul unor livrari reduse de spatii noi, vor fi deosebit de importante spatiile ramase disponibile in imobilele livrate in 2023, in proiecte ample si bine pozitionate precum Equilibrium 2, One Cotroceni Park sau U Center, asta pentru a mentiona doar cateva dintre cele mai extinse proiecte intrate pe piata. 

Galerie foto


Vizualizări: 786

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: