Consultaţii gratuite la ORL

Gorjenii pot beneficia de consult gratuit la ORL, în cadrul Ambulatoriului de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în baza trimiterii de la medicul de familie. De asemenea, la un preţ accesibil, pacienţii îşi pot efectua mai multe investigaţii medicale.

 

De la începutul acestui an și până în prezent, la Cabinetul ORL din Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost consultați peste 3.100 pacienți, dintre care 2.004 pacienți în baza unui bilet de trimitere.

                                                                       

În baza biletului de trimitere, pacienții beneficiază de consult medical, audiogramă, tamponamente, extracție corpi străini conduct auditiv extern sau nas, administrare tratament prin puncție IV, aerosoli, administrare tratament prin injectare i.m. și toaletă auriculară, aspirație.

„De la începutul anului am consultat peste 3.100 de pacienți. Vorbim despre pacienții care vin la cabinet în baza unui bilet de trimitere și a unei programări, dar și de consulturile interdisciplinare trimise de secțiile spitalului, de pacienții care trebuie consultați pentru a putea întocmi fișa auto. Vin pacienți adulți, atât din categoria de vârstă activă profesional, cât și pensionari”, a transmis medicul Liliana Predescu.

Dacă nu aveți bilet de trimitere de la medicul de familie, la acest cabinet un consult medical costă 70 lei, iar serviciile de care pot beneficia pacienții contracost sunt, de asemenea, la prețuri mici: audiograma-60 lei, toaletă auriculară, aspirație (spălătura) -60 lei, aerosoli-60 lei etc.

Pacienții care doresc să se programeze la o consultație medicală contracost la Cabinetul ORL din Ambulatoriul Integrat trebuie să sune la numărul de telefon 0741151346 sau să vină în policlinică și să discute cu registratorul medical care le va face programare. Programarea se face într-un timp cât mai scurt, de regulă fiind vorba despre două sau trei zile, în limita disponibilității.

Vizualizări: 1,409

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: