Biserică reabilitată la Dragotești. Are și centrală termică! 

Administrația locală din Dragoteşti a alocat fondurile necesare pentru reabilitarea bisericii din satul Corobăi, lucrări care sunt aproape de finalizare. Astfel, lăcașul de cult a căpătat un nou aspect.

Biserica ce deservește enoriașii din satul Corobăi avea nevoie de reparații, fiind într-un avansat stadiu de degradare. Administrația locală din Dragotești a suportat mare parte din cheltuielile pentru reabilitarea acestui lăcaș de cult, iar lucrările sunt aproape de finalizare, spune primarul Vili Pasăre. "Este o investiție realizată în procent de 80%, sperăm ca până la sfârșitul lunii să ne bucurăm de acest lăcaș de cult. Personal sunt foarte mulțumit, atât eu cât și cetățenii comunei, în special cei din Corobăi. Am făcut o reabilitare în ceea ce privește clădirea, centrală, vopsit, șarpantă, acoperiș, țiglă, tot ce trebuia", a declarat Vili Pasăre, primarul comunei Dragotești.   

Locuitorii din zonă sunt mulțumiți de modul în care arată acum lăcașul de cult. "Este un lucru bun că autoritățile au refăcut biserica. Merg des la această biserică și chiar avea nevoie de reaparații", a explicat Elena Gruescu, localnică.   

Investiția se ridică la 100.000 lei, 75% din sumă fiind suportată de administrația locală iar diferența a fost alocată din fondurile bisericii. În ultimii ani, cu sprijinul primăriei și a Consiliului Local Dragotești, au fost realizate mai multe investiții la bisericile de pe raza comunei.

Galerie foto



Vizualizări: 601

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: