Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Biserica, tot pe profit. Dispută pe banii BOR

Biserica Ortodoxă Română rămâne în continuare profitabilă, raportând şi pentru anul 2016 un excedent de peste 4,2 milioane de euro, potrivit bilanţurilor contabile publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe, anunţă gandul.info. Asta în condiţiile în care BOR a declarat cheltuieli filantropice, anul trecut, în valoare de peste 21 de milioane de euro.

Singura care a ieşit pe minus în 2016 a fost Arhiepiscopia Craiovei, care a raportat o pierdere de peste 200.000 de euro, adică 958.887 de lei.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu e de acord cu impozitarea veniturilor Bisericii, considerând că unele instituţii din România trebuie „cel puţin să le ajutăm să existe”. Afirmaţia lui Dragnea vine după ce consilierul premierului Tudose, Eugen Teodorovici, a declarat că se gândeşte la variante de impozitare a Bisericii, însă numai într-un mod care să le convină şi prelaţilor. „Biserica trebuie să înţeleagă şi să aleagă. Trăim în secolul XXI. Este nevoie de bani", a declarat Teodorovici, joi seara, la Digi24.

Vizualizări: 792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: