Romanescu ia parcarea cu executor judecătoresc

Primăria Târgu Jiu ia parcarea de la Rodna cu executorul judecătoresc! Pentru că a notificat firma care administrează spaţiul să plece şi aceasta nu s-a conformat, primarul Marcel Romanescu a anunţat că acest contract a fost reziliat de drept şi urmează să se adreseze unui executor judecătoresc.

Notificarea a fost trimisă firmei încă de la sfârşitul lunii trecute. „A fost emisă o notificare către cei care administrează parcarea din Piaţa Centrală. Notificarea a fost trimisă pe 29 mai. A fost emisă o dispoziţie prin care i-au anunţat că a fost reziliat de drept contractul cu pricina”, a transmis Anamaria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Contractul a fost încheiat în 1998 şi mai era valabil până la sfârşitul acestui an. Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu susţin că societatea care administrează parcarea a încălcat contractul. Din acest motiv, l-au şi reziliat. „După notificarea făcută reprezentanţilor societăţii, a fost emisă dispoziţia pentru preluarea parcării de la Rodna. Am emis un act administrativ. Această dispoziţie va fi atacată de reprezentanţii Rodna şi vedem exact care vor fi demersurile pe care le vom face ulterior. În condiţiile în care vor ataca această dispoziţie, e clar că vom merge pe punerea în executare a dispoziţiei”, a anunţat primarul Marcel Romanescu. (M.M.)

Vizualizări: 2,942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: