Continuă şicanele între primar şi bibliotecara din Albeni

Tensiunile continuă la Albeni între primar şi bibliotecara din comună. Femeia susţine că edilul o ameninţă că îi va tăia din orele muncite şi o va lăsa cu jumătate de normă. De partea cealaltă, primarul susţine că sunt prea puţini cititori în comună, iar bibliotecara nu pare să aibă obiectul muncii.

Marinela Borcan declară că primarul o atenţionează aproape în fiecare zi că se gândeşte să reducă programul de la bibliotecă doar la patru ore. „A spus că o să reducă postul la jumătate de normă. Deşi nu are cadrul legal. Sper ca domnii consilieri locali să nu fie de acord. Vrea să-mi înjumătăţească norma”, a spus Marinela Borcan. Primarul trimite o echipă de la primărie care verifică zilnic activitatea bibliotecarei. „Doamna nu prea are obiectul muncii. Nu sunt mulţi oameni care vin la bibliotecă. Sunt cititori foarte puţini”, a motivat primarul Silviu Ionuţ Stan.

Pe de altă parte, cei doi încă se judecă. Bibliotecara a fost dată afară în toamna anului trecut, însă femeia a reuşit să obţină reangajarea în instanţă. Curtea de Apel Craiova se va pronunţa definitiv în această cauză. „Nu am emoţii deloc şi nici nu cred că se va întâmpla ceva. Domnul primar a afirmat că eu voi pierde recursul, dar nu cred că instanţa va da o astfel de decizie. Eu cred că primarul vrea doar să mă necăjească. El nu are surse din care să fie sigur că voi pierde eu procesul”, a mai spus bibliotecara. (A.A.)

Vizualizări: 879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: