Bobaru: A fost rușinos ce s-a întâmplat la alegerile PNL

Constantin Bobaru, primarul de la Bumbeşti Jiu, a fost foarte dezamăgit de modul în care a fost organizată Conferinţa Judeţeană de alegeri a PNL Gorj. Acesta susţine că liberalii au fost bombardaţi cu mesaje pentru a-l vota pe Dan Vîlceanu, chiar în timpul procesului de vot. Bobaru nu a candidat la alegerile de sâmbăta trecută. Edilul local a fost destituit din funcţia de preşedinte al PNL Bumbeşti Jiu, după rezultatele slabe de la parlamentare.

Constantin Bobaru spune că a rămas cu un gust amar după Conferinţa Judeţeană de alegeri a PNL Gorj. Asta pentru că telefoanele liberalilor erau bombardate cu mesaje pentru votarea lui Dan Vîlceanu în funcţia de preşedinte al partidului. „Conferinţa Judeţeană de alegeri a fost o mare dezamăgire pentru mine. Nu am acceptat să intru în competiţie pentru că nu voi accepta niciodată să fiu pe bileţele, pe sms-uri. Telefonul meu s-a înroșit, cred că am peste 50 de mesaje să-l votez pe Dan Vîlceanu. Este ruşinos ce s-a întâmplat la alegeri, un lider nu trebuie să câştige aşa, un lider trebuie să câştige prin prestanţa lui, prin puterea lui de a convinge că poate conduce echipa”, a declarat Constantin Bobaru.

Rămâne în PNL

Acesta spune că, deşi nu a candidat pentru o funcţie de conducere, va rămâne un observator atent a ceea ce se întâmplă în PNL Gorj. „Am luat decizia să stau deoparte pentru a da posibilitatea să candideze celor care au aclamat vehement că cei care sunt demult în partid, iar dintr-un motiv sau altul au avut anumite rezultate, ar trebui să facă un pas înapoi. Eu am făcut un pas înapoi, dar asta nu înseamnă că nu voi fi un observator foarte atent a ceea ce se întâmplă în Partidul Naţional Liberal”, a spus Bobaru.

Primarul de la Bumbeşti Jiu acuză conducerea PNL Gorj de indiferenţă faţă de problemele judeţului. „N-am văzut măcar o dată, într-o întâlnire a biroului, o dezbatere pe marile probleme ale judeţului şi pe găsirea de soluţii pentru aceste probleme. Nu împărtăşesc şi nu voi împărtăşi niciodată acest mod de a găsi vinovaţi în urma pierderii unei bătălii politice. Am extrapolat acest lucru în birou, folosind o sintagmă: niciodată un conducător suprem nu-şi decorează generalii, după o înfrângere într-o bătălie şi îşi decimează oastea”, a spus Bobaru.   

Vizualizări: 1,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: