Turiștii au muncit cu orele să scoată mașinile de sub zăpadă

Vacanța de la munte s-a încheiat pentru mii de turiști cu o adevărată provocare. Să găsească mașinile care au fost îngropate în zăpadă în ultimele zile. Troienele depășesc și un metru așa că mulți șoferi au avut nevoie de multă răbdare până și-au deszăpezit autoturismele.

A nins continuu și în weekend, la Rânca, așa că turiștii care au plecat duminică din stațiune au avut de lucru când au ieșit din cabane. Au fost nevoiți să-și caute mașinile care au fost îngropate în zăpadă. „Eu am curățat numărul. Era altă mașină, apoi am găsit-o și pe a mea. Am zis să nu deszăpezesc altă mașină. Zăpada este foarte mare. A fost puțin cam solicitant până am curățat toată mașina, dar a meritat efortul pentru că am avut o vacanță foarte frumoasă aici”, a spus un turist venit din Argeș.

„A fost o provocare destul de mare până mi-am găsit mașina. Aveam idee pe unde e, dar de cinci zile, de când suntem în stațiune, nu am dat zăpada de pe ea și am avut surpriza să nu o mai pot identifica prea ușor. Zăpada a fost mare, se vedea doar forma. Am muncit cam două ore până am scos-o din zăpadă”, a spus un alt turist.

Peste șapte mii de turiști și-au făcut rezervări în stațiunea Rânca în acest sfârșit de săptămână. Aproape toate pensiunile și hotelurile de la munte sunt la capacitate maximă până la mijlocul lunii viitoare. Din fericire, drumul nu a mai fost atât de aglomerat ca la începutul lunii și s-a circulat în condiții normale.

Vizualizări: 8,120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: