Bobaru ar vrea ca Şuţă să tacă

Atac al primarului liberal din Bumbeşti Jiu, Constantin Bobaru, la adresa colegilor lui din partid. Bobaru şi-a adus aminte de scorul penibil de la alegerile parlamentare de acum doi ani şi ar vrea ca Ludovic Orban să ia măsuri. „Nu ştiu dacă cineva îşi mai aduce aminte, dar pe mine mă dezonorează rezultatul care a fost la ultimele alegeri parlamentare. Partidul Naţional Liberal, pe trendul care era atunci, să ia un parlamentar la Gorj, şi acela la redistribuire, eu zic că e o mare ruşine”, a spus Bobaru la Radio Infinit, care crede că, dacă nu se schimbă nimic, peste doi ani va fi mai rău.

Bobaru a criticat şi purtătorul de cuvânt al filialei, pe Denisa Şuţă, care şi-ar da cu părerea pe subiecte la care nu se pricepe. „Nu cred că este nici de bun augur şi nici moral ca un purtător de cuvânt să facă analize politice, să îşi dea cu părerea vizavi de chestiuni la care nu se pricepe, să vorbească de activitatea oamenilor politici care până la urmă au fost aleşi pe vot uninominal”, a spus Bobaru.

În replică, Denisa Şuţă, care este vicepreşedinte al PNL Gorj cu atribuţii de purtător de cuvânt, a spus că este normal ca opoziţia că critice puterea. „Nu vreau să intru într-o polemică cu primarul Constantin Bobaru, nu înţeleg de anume l-a deranjat. Este normal, în calitate de vicepreşedinte al unui partid aflat în opoziţie, să critic liderii politici aflaţi la guvernare. Cred că acesta este rolul opoziţiei”, a spus Şuţă. (A.A.)

Vizualizări: 730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: