Ponta va candida tot în Gorj. PSD: Nu ia voturi de la noi

Anunţ surprinzător al deputatului de Gorj, Alin Văcaru. Acesta a spus că Victor Ponta va candida pentru un nou mandat tot în Gorj. Ponta și Văcaru au plecat din PSD şi au făcut un nou partid, Pro România, care va da primul test electoral la alegerile europarlamentare din luna mai 2019.

Mai mulţi politicieni din Gorj au comentat la Radio Infinit anunţul făcut de Văcaru. Deputatul PSD, Mihai Weber, nu crede că Ponta va rupe din voturile social-democraților. “Fiecare candidează unde vrea, unde poate. Rămâne de văzut dacă mai are bazin electoral în Gorj, nu pot să îmi dau eu cu părerea. Sub nicio formă nu va lua din electoratul PSD”, a spus Weber. „Cred că toată tăria că o candidatură a lui Victor Ponta în Gorj nu ne va încurca în niciun fel socotelile”, a mai spus Weber.

În schimb, deputatul liberal Dan Vîlceanu crede că Ponta și PSD sunt la fel, așa că îşi vor împărţi voturile. „Nu văd de ce ar candida în altă parte, dacă tot a călărit județul ăsta 20 de ani. Dacă i-a ținut până acum, speră să îi meargă și de aici înainte”, a spus Vîlceanu, care crede că „doar Dragnea minte cu mai mult tupeu decât Ponta”. „Ponta și PSD sunt la fel, probabil că va lua ceva voturi de la PSD”, a mai comentat Vîlceanu.

Și fostul deputat Pantelimon Manta crede că Ponta va lua voturi de la PSD. „În principal voturile le va lua de la PSD, dar cred că va lua și de la alte partide”, a spus Manta, precizând că Ponta are un nume și va mai avea un cuvânt de spus în politică.

În schimb, fostul candidat la Primăria Târgu Jiu, Viorel Caragea, îi promite lui Ponta o campanie „a la Dan Diaconescu”. „Mă bucur dacă va candida aici, cu asta recunoaşte că în restul țării nu are nicio șansă”, a spus Caragea. „Nu are rost să discutăm, că îl valorizăm”, a mai spus Caragea despre candidatura lui Ponta.

Vizualizări: 1,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: