Bogoi: Am fost permisivi cu jucătorii care au dorit să plece

Zece jucători au plecat de la Pandurii după încheierea campionatului trecut, dar achiziţiile se lasă aşteptate. Antrenorul Adrian Bogoi a spus într-un interviu la Radio Infinit că clubul a fost permisiv cu jucătorii care au dorit să plece. „Fiecare îşi negociază propriul contract, termenul, clubul Pandurii a fost permisiv cu orice jucător, cei care au dorit să plece au plecat, nu au întâmpinat greutăţi. Doar Băjan a plecat în Liga I, la Viitorul Constanţa. Ceilalţi au plecat tot în Liga a 2-a sau chiar a 3-a, să fie mai aproape de casă”, a spus Bogoi. Acesta crede că mulţi dintre cei care au plecat au făcut o greşeală. „Au fost mulţi jucători la final de contract, care au dorit să plece. Cred că au greşit, pentru că nu e bine să plece de la o echipă după ce au jucat câteva meciuri în retur. Nu cred că a fost vorba numai de bani, pentru că sunt jucători care au plecat la Liga a 3-a sau chiar la Liga a 2-a. Unde au plecat s-ar putea să nu joace, noi având un lot tânăr, le-am dat tuturor, prin rotaţie, posibilitatea să joace şi au crescut foarte mult”, a spus Bogoi.

Antrenorul speră să reuşească să aducă alţi jucători: „Ne trebuie jucători, trebuie să întărim lotul. Avem nevoie de jucători experimentaţi, până la 4 septembrie când se încheie perioada de transferuri sperăm să acoperim toate posturile. Jucătorii trebuie să vină motivaţi să joace. Obiectivul nostru este să formăm o echipă competitivă pentru nivelul Ligii a 2-a”, a spus Bogoi, precizând că vrea jucători pe toate compartimentele.

Dacă nu va găsi jucători cu experienţă, Bogoi va pleca la drum cu tinerii pe care îi are acum la antrenament. „Asta e şansa lor, de care trebuie să profite. Sunt locuri libere în echipă, trebuie să joace, să confirme. Pentru mine este plăcut să lucrez cu jucători tineri, au energie, nu este greu deloc. Sunt tineri talentaţi astăzi, trebuie să crească într-un mediu sănătos. Academia lui Hagi ar trebui să fie un model pentru celelalte cluburi”, a precizat Bogoi.

Antrenorul a spus că are la antrenament 16 jucători de câmp şi trei portari, cu o medie de vârstă sub 20 de ani. (A.P.)

Vizualizări: 845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: