Bogoi aşteaptă publicul la stadion. 1.500 de bilete!

Pandurii Târgu Jiu va juca din nou acasă, la Târgu Jiu, un meci oficial. Nu pe terenul mare, pentru că stadionul nu este gata, ci pe sintetic. Antrenorul Adrian Bogoi este sigur că publicul va veni la stadion, chiar dacă meciul se dispută sâmbătă, la ora 15.30, când va fi probabil foarte cald. Adversari vor fi jucătorii de la FC Argeş.

Pandurii este singura echipă din Liga a 2-a care joacă meciurile oficiale pe teren sintetic. Bogoi crede că în acest an pentru multe echipe din Liga a 2-a va fi o medie mai bună de spectatori decât anul trecut, pentru că au promovat echipe cu tradiţie şi va fi un campionat mai bun. „Aşteptăm un public numeros la stadion. Începând de anul acesta va fi o medie mai bună de spectatori în Liga a 2-a, pentru că au revenit echipe de tradiţie, care au stadioane pline”, a spus antrenorul.

Vestea că Pandurii va juca la Târgu Jiu a venit abia miercuri, când Federaţia Română de Fotbal a omologat terenul. Sunt 1.100 de locuri în tribune, dar numărul biletelor puse în vânzare este mai mare, pentru cei care acceptă să stea în picioare. Tribunele au fost recuperate de la vechiul stadion, la fel şi băncile oaspeţilor şi gazdelor, care sunt de nivelul Ligii I. „A fost inspectat şi măsurat terenul de joc care se încadrează în dimensiunile regulamentare, au fost măsurate porţile terenului şi inspectate noile tribune, terenul sintetic având montate trei tribune: Tribuna I cu 200 de locuri, Peluza cu 800 de locuri şi Tribuna a II-a cu 100 de locuri, aceasta fiind destinată oaspeţilor. De asemenea, au fost inspectate vestiarele de la Centrul de Copii şi Juniori care vor găzdui echipele şi arbitrii, cabinetul medical şi cel antidoping, au fost stabilite celelalte spaţii necesare bunei desfăşurări a meciurilor, masa presei, sala de conferinţe, zona mixtă, amplasarea camerelor tv, zona VIP, căile de acces pentru spectatori şi pentru echipe”, arată Pandurii într-un comunicat. 

Covorul sintetic nu are o culoare uniformă, probabil din cauză că a stat rulat câţiva ani, dar oficialii FRF au apreciat că se poate juca pe acesta fără probleme.

Vizualizări: 791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: