Pandurii, porţi deschise pentru jucătorii liberi de contract

Pandurii Târgu Jiu are toate posturile acoperite, dar nu exclude aducerea unor jucători care în acest moment sunt liberi de contract. „Mai este posibilă legitimarea unor jucători. Toţi jucătorii liberi de contract, care nu vin prin transfer de la alt club, pot veni la noi”, a spus antrenorul Adrian Bogoi.

Tehnicianul gorjenilor arată că jumătate dintre jucătorii actuali sunt crescuţi de club: „Jumătate din lotul de jucători este din Târgu Jiu, ceea ce nu s-a întâmplat de foarte mulţi ani. Sper să fie de bine, să joace cu sufletul pentru oraş”.

Un alt aspect semnalat de antrenor este media de vârstă scăzută a echipei. „Ţin foarte mult să formeze un grup puternic, cu jucători care vor să se pregătească şi să facă performanţă, ceea ce nu am avut în tur. Au venit jucători tineri, pe care noi i-am dorit. Media de vârstă este de 21,5 ani, unde includem pe Răzvan Stanca şi Munteanu care au 36 de ani. Ne pregătim zi de zi, aştept să se maturizeze atât individual, cât şi colectiv”, a spus Bogoi într-o emisiune la Accent TV.

Antrenorul a mai spus că Pandurii are jucători de 18 şi 19 ani care joacă meci de meci la Liga a II-a, ceea ce nu este puţin lucru pentru cariera lor. (A.A.)

Vizualizări: 660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: