Bogoi explică eşecul umilitor din meciul cu FC Argeş

Adrian Bogoi, antrenorul principal al Pandurii Târgu Jiu, explică eşecul umilitor din meciul cu FC Argeş, pierdut de gorjeni pe teren propriu cu 1-5. Primul gol a fost primit în secunda 3, iar ultimele două în condiţiile în care oaspeţii aveau doi jucători eliminaţi.

„Când îţi lipsesc zece jucători şi improvizezi, nu ai mari aşteptări”, a spus Bogoi după eşec. Antrenorul susţine că nu mai puţin de zece jucători de bază au fost accidentaţi sau suspendaţi, inclusiv portarul Răzvan Stanca. „Am luat primul gol în secunda trei, al doilea pe un corner al nostru, ne-au prins pe contraatac, două goluri le-am luat când aveam superioritate 10 contra opt. Nu mai e nimic de discutat. Asta e situaţia. Fără linia de fund, fără portari, din 20 de jucători, zece erau accidentaţi sau suspendaţi”, a fost explicaţia lui Bogoi după meci.

Bogoi este al cincilea antrenor din acest sezon la Pandurii, după Ştefan Nanu, Mihai Teja, Adrian Iencsi şi Marcel Ploaie. „Toţi antrenorii care au fost au venit cu jucători, apoi au spus că nu le place echipa şi nu au stat. Eu nu am venit cu niciun jucător, dar cred că se poate face treabă şi vreau să stau în continuare la echipă”, a spus Bogoi, care spunea acum ceva timp că jucătorii lipsiţi de atitudine vor pleca din iarnă.

Antrenorul susţine că, în ciuda insolvenţei, jucătorii au avut condiţii bune, astfel că lipsa de implicare nu se justifică. „La Pandurii nu sunt probleme mai mari ca la alte echipe, mă refer la salariile jucătorilor şi la condiţiile pe care le au”, susţine Bogoi.

Vizualizări: 690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: