Bogoi: Mergem cu încredere la Suceava

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, a prins încredere după victoria echipei sale cu 1-0 în faţa celor de la Miroslava. Pandurii a ieşit după mult timp din zona retrogradabilă şi are nevoie de puncte pentru a evita retrogradarea. Bogoi are încredere că echipa va veni cu trei puncte după etapa viitoare, când joacă în compania Forestei Suceava. „Mai sunt etape de câştigat, mergem cu încredere la Suceava, de unde vrem să venim cu cele trei puncte. E bine că suntem la mâna noastră, nu depindem de nimeni în momentul de faţă”, a spus Bogoi.

Acesta reuşeşte să îşi motiveze jucătorii spunându-le vă că, dacă fac meciuri bune, vor fi căutaţi de echipe mai mari, chiar din Liga I. „Le spun să aspire la mai mult decât Liga a II-a”, a spus Bogoi, convins că sunt câţiva jucători care vor face pasul spre Liga I.

Victoria de sâmbătă a venit pe fondul faptului că ambele echipe, Pandurii şi Ştiinţa Miroslava, au jucători tineri, entuziaşti, dar care fac greşeli. „Meciul a fost sub semnul echilibrului foarte mult timp, cu ocazii de o parte şi de alta, cu foarte multe lucruri bune la ambele echipe, dar şi foarte multe greşeli. Am reuşit să înscriem, după gol ocaziile au fost de partea noastră. Important este că am luat cele trei puncte şi privim cu încredere spre viitor”, a concluzionat antrenorul de la Pandurii. (A.P.)

Vizualizări: 415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: