Bogoi nu are multe soluţii pentru retur

Pandurii a încheiat pregătirea de iarnă şi seria de cinci meciuri  de verificare, bilanţul acestora fiind unul negativ. Gorjenii au câştigat două partide de verificare, 2-1 cu Cetate Deva şi 1-0 cu CSO Filiaşi,  dar au pierdut următoarele trei meciuri, 0-2 cu Flacăra Horezu, 1-3 cu CSU Craiova şi 0-2 cu FCU Craiova.

Începând de luni, antrenorul Adrian Bogoi trebuie să decidă pe ce lot se va baza în acest retur şi să înceapă pregătirea jocului din prima etapă din acest an, cu Petrolul Ploieşti. Deocamdată, după amicalul cu FCU Craiova, a renunţat la doi jucători care s-au aflat în probe, Cristea şi Cuibari, care nici nu fost anunţaţi că nu vor rămâne la Pandurii.

După meciul de sâmbătă tehnicianul gorjenilor s-a arătat extrem de îngrijorat în privinţa lotului: „Bineînţeles că ne îngrijorează, ştim pe ce ne bazăm, ce lot de jucători avem la dispoziţie. În prima repriză au jucat majoritatea jucătorilor care sunt legitimaţi, sunt împreună cu noi de mai mult timp, iar jocul a fost destul de bun, chiar dacă la pauză a fost 1-0 pentru Craiova, după o lovitură liberă. Noi am avut trei-patru ocazii, iar Craiova a ajuns o singură dată la poarta noastră, când a şi dat gol. În repriza a doua am făcut mai multe modificări în echipă, în momentul de faţă încercăm să găsim soluţii pentru primul 11, să avem o concurenţă la echipă”.

Bogoi a precizat care sunt certidunile deocamdată la echipă, dintre jucătorii care au venit în această iarnă: „Tudor este jucătorul nostru cu acte în regulă. Mai sunt ceilalţi doi fotbalişti pe care i-am folosit sâmbătă, portarul Costache şi Robert Bratu, care a venit de la FC Hermannstadt II. Sunt jucători pe care cred că o să ne bazăm pentru că au calităţi foarte bune. Mai avem tineri cum sunt Kim, pe care o să-l integrăm în procesul de pregătire şi sperăm să facem o concurenţă bună la echipă şi să formăm o formaţie competitivă”.

Robert Bratu este fundaş central, are 21 de ani şi a jucat în sezonul 2015 -2016 la CSM Vâlcea, iar din 2017 la FC Hermannstadt, înaintea venirii la Pandurii evoluând pentru echipa a doua a sibienilor.

Dintre ceilalţi jucători aflaţi în probe doar Kim şi Tănăsoiu mai fac parte din lot, fiind în continuare în pregătire cu echipa juniorii Dănescu, Măicăneanu, Rasoveanu şi Safta.

Vizualizări: 649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: