Record de spectatori şi jandarmi la un meci amical

Meciul amical dintre Pandurii şi FCU Craiova de sâmbătă a stabilit şi două recorduri, acela al numărului de spectatori la un joc pe terenul sintetic, dar şi al numărului de echipaje de jandarmi care au asigurat ordinea la meci, dar şi pe traseul galeriei celor de la Universitatea Craiova.

Forţele de ordine au creat puţină confuzie înaintea jocului amical, anunţând că se va intra pe bază de bilete şi invitaţii, deşi clubul Pandurii anunţase intrarea liberă. Din acest motiv, mulţi spectatori veneau încă la teren după ce partida a început, anunţaţi probabil de cei din tribune că intrarea e liberă.

Din păcate pentru aceştia, locurile se ocupaseră deja în tribune, atât cât au permis forţele de ordine, mulţi spectatori neînţelegând de ce trebuie să stea în picioare când aproape o tribună de 100 de locuri era goală. Jandarmii au impus chiar la mijlocul tribunei o zonă tampon între suporterii celor două echipe. Cum galeriile celor două formaţii s-au dovedit paşnice şi chiar s-au înfrăţit prin mesaje de susţinere, zona respectivă nu s-a dovedit utilă. Dimpotrivă, frustraţi că cei de la Craiova, sosiţi primii în tribune, au ocupat trei sferturi din locurile pe scaune, spectatorii de la Târgu Jiu au părăsit cei mai mulţi zona după pauză, manifestându-se apoi pe reţelele de socializare.

Cert e că terenul sintetic de la Târgu Jiu nu a beneficiat până acum de un număr atât de mare de spectatori, aproximativ 2000, de la inaugurarea sa de anul trecut când puţin peste 1000 de spectatori au asistat la meciul cu FC Argeş.

Suporterii oaspeţilor au ocupat trei sferturi din locurile disponibile pe scaune şi a făcut spectacol cu repertorul galeriei. Si galeria pandurilor a încercat să încălzească atmosfera, dar fiind în minoritate s-a auzit destul de rar.

PUTEŢI VEDEA AICI CUM S-A COMPORTAT PELUZA SUD LA FINALUL MECIULUI AMICAL:

În număr mare la acest meci au fost şi jandarmii, veniţi cea mai mare parte de la Craiova, cei care au însoţit pe drum suporterii craioveni din Peluza Sud, cinci echipaje, ocupând loc chiar pe terenul trei, lângă tribuna mare în care au stat suporterii oaspeţilor. Alte trei echipaje s-au aflat la intrarea în tribune din parcarea AJF Gorj. Din fericire în tribune nu au existat incidente între suporteri şi nici în jurul stadionului. Petardele şi fumigenele folosite de Peluza Sud au contribuit doar la coregrafia celor din galerie şi nu au ajuns pe teren.

Galerie foto


Vizualizări: 1,198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: