Bogoi s-a dezlănțuit: O să decidem cine rămâne

Nervozitate maximă la Pandurii, după încă o etapă terminată la egalitate. Antrenorul Adrian Bogoi așteaptă pauza competițională pentru a lua măsurile care se impun. Jucătorii care au arătat dezinteres atât la antrenamente, cât și în meciurile oficiale, nu vor mai continua de anul viitor.

Pandurii a terminat la egalitate sâmbătă pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, scor 3-3. Gorjenii au revenit în ultimele 20 de minute, după ce au fost conduși cu 3-0. Jocul fundașilor a fost criticat de Bogoi. „Nu am cum să comentez golurile pe care le luăm. Simple, ușoare. Cum să greșească toată linia mea de fund, unde am numai jucători experimentați? Dacă de la mijloc în sus am jucători tineri, pe linia de fund am numai jucători experimentați”, a spus antrenorul de la Pandurii.

Bogoi anunță că vor urma măsuri: „Nu putem să continuăm așa la nesfârșit. Facem greșeală după greșeală. Și mai trece o etapă, încă o etapă. Nu mai merge așa. O să decidem cine rămâne. Nu sunt bucuros pentru rezultat, chiar dacă am egalat după ce am fost conduși cu trei goluri. Mă deranjează atitudinea unor jucători și la antrenamente, și la meciuri.  Sunt condiții bune, nici lotul nu e rău, dar cu o asemenea atitudine a unor jucători nu am ce să fac”.

Turul ligii a doua s-a încheiat, dar mai sunt programate în decembrie două etape din retur. Mai multe echipe au cerut ca acestea să fie jucate anul viitor. Televiziunile au stabilit însă televizările etapei cu nr. 20, urmând ca FRF să analizeze reprogramarea etapei cu nr. 21.

Vizualizări: 861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: