Bolboși: După zeci de ani, sătenii de pe două ulițe vor avea asfalt

Viorel Rotaru, primarul din Bolboși, și-a propus să modernizeze anual câte un segment de drum, dat fiind că în ultimii zeci de ani au fost asfaltați doar 3 kilometri de drum. Anul acesta a alocat bani pentru două ulițe care nu au fost niciodată asfaltate.

În bugetul de anul acesta, autoritățile locale din Bolboși au prins suma de aproximativ 600.000 de lei pentru asfaltarea a două ulițe care nu au fost niciodată modernizate. ”Și anul acesta o să mergem pe asfaltări, așa cum mi-am propus la începutul mandatului, mai exact în fiecare an să modernizez câțiva kilometri de drum. Avem două ulițe în satele Bălăcești și Ohaba care sunt efectiv distruse și de aceea am decis să le modernizăm anul acesta cu bani de la bugetul local”, a declarat Viorel Rotaru, primarul din comuna Bolboși.

În total, în comuna Bolboși ar fi de modernizat 30 de kilometri de drumuri comunale și sătești. Când a fost ales primar în urmă cu doi ani, numai 3 kilometri de drum fuseseră modernizați. ”Când am venit la primărie, cunoscând situația drumurilor din comună, mi-am propus să asfaltez anual câte ceva. Anul trecut am avut fonduri europene pentru asfaltarea cătunului Ursoița din satul Valea, am făcut o pietruire în satul Bălăcești și am reparat, cu fonduri de la bugetul local, drumul comunal DC75”, a mai spus edilul din Bolboși.

Vizualizări: 1,450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: