Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Casa Tineretului din Târgu Jiu, predată către CNI. ”Termenul este de 2 ani”

Casa Tineretului din Târgu Jiu va intra într-un proces ce reabilitare, imobilul fiind preluat deja de către Compania Națională de Investiții. Lucrarea se ridică la circa 5,3 milioane de euro.  
 
Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, spune că o parte din bani pleacă de la instituția pe care o conduce, fiind vorba despre o cofinanțare în valoare de 700.000 de lei.

Consilierii județeni au aprobat, în ședința de joi, predarea imobilului către CNI. ”Conform discuțiilor purtate cu CNI, ieri am adoptat două hotărâri de Consiliu Județean pentru reabilitarea Casei Tineretului. Am aprobat predarea imobilului pe bază de protocol, așa este prevederea legală. Contribuția noastră este de peste 700.000 de lei. Astfel, conform discuțiilor purtate, în maxim 2 ani de la începerea lucrărilor imobilul trebuie să fie gata. Este o lucrare importantă pentru județul Gorj. Acest edificiu va fi doar pentru activitățile culturale. Este exclusă vânzarea acestuia”, a spus Cosmin Popescu.  

Vizualizări: 3,368

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: