Boza, despre stocuri: Nu o să vă dau cifre

Președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, a fost întrebat în conferința de presă de după negocierile cu sindicatele, ce stocuri de lignit mai are compania. ”Nu o să vă dau cifre, dar vă asigur pe toți că termocentrala de la Craiova poate să funcționeze cu două blocuri până vinerea viitoare. Ișalnița poate să funcționeze cu două grupuri până la mijlocul săptămânii viitoare, Turceni poate funcționa cu 2 grupuri până luni dimineață.Mai avem și alte stocuri în carieră, care sunt disponibile, pe care le putem să le transportăm imediat în momentul reluării activității minerilor”, a spus Boza.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat joi dimineață că a trimis Corpul de Control la companie, pentru a verifica situația stocurilor de lignit.

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia au reluat activitatea în mare parte, chiar dacă nu toți sunt mulțumiți de rezultatele negocierilor purtate în prezența ministrului Energiei. Muncitorii vor avea un adaos salarial lunar de o mie de lei brut. (A.P.)

Vizualizări: 2,898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: