Boza, director general la CEO peste o lună. Prima reacţie!

Consiliul de Supraveghere din Complexul Energetic Oltenia l-a numit pe Sorin Boza preşedinte al Directoratului. Numirea a avut loc vineri, însă acesta îşi va prelua atribuţiile peste o lună, pe 21 decembrie. Tot vineri a fost numit și un director la Divizia Energie, Bogdan Popescu. CE Oltenia este condus acum de Sorin Boza, Laurenţiu Ciobotărică, Daniel Antonie, Ovidiu Bălăcescu și ultimul venit, Bogdan Popescu. Dintre aceştia, Ovidiu Bălăcescu este numit fără concurs.
S-a produs schimbarea, dar lucrurile rămân la fel. Cel puțin pentru o lună. „În următoarele 15 zile lucrătoare, respectiv până la data de 20.12.2016, domnul Ilie Ionel va asigura în continuare exercitarea atribuţiilor din contractul său de mandat, precum şi cele aferente calităţii de preşedinte al Directoratului. Desemnarea în calitate de Preşedinte al Directoratului CE Oltenia, începând cu data de 21.12.2016, a domnului Boza Sorinel Gheorghe, actual membru al Directoratului”, se arată într-un comunicat al CE Oltenia.
Ionel Ilie a fost schimbat din două poziţii, cea de preşedinte de Directorat și cea de șef la Divizia Energie. Această divizie va fi condusă de Bogdan Popescu, fost manager la Azomureș, Shell şi Metro. ”Numirea, începând cu data de 21.12.2016, în funcţia de membru al Directoratului, a domnului Popescu Bogdan Viorel. Domnul Popescu este un profesionist cu experienţă extinsă de management în companii internaţionale de renume. Numirea a fost realizată ca urmare a finalizării procedurii de selecţie pentru una dintre poziţiile de membru al Directoratului CE Oltenia, desfăşurată în baza prevederilor OUG nr. 109/2011”, mai transmite CEO.
Reacţia lui Boza
Sorin Boza, noul preşedinte al Directoratului CE Oltenia, a avut prima reacţie după numirea sa în funcţie. Boza face un apel la unitate și speră că împreună cu ceilalţi patru colegi va face din CEO o companie performantă. Boza spune că, dacă se va renunţa la ambiţii, compania ar putea avea rezultate foarte bune. “Pentru mine este o mare onoare, dar și o mare provocare. Sunt sigur însă că indiferent cât de mult vom munci noi, cei 5 din echipa de conducere a acestei companii, împreună şi cu supraveghetorii noștri, vom reuși să trecem peste această perioadă grea și ducem această companie acolo unde ii este locul acolo: sus. Suntem toţi responsabili de această companie şi sunt sigur că doar trăgând toţi în aceeaşi direcţie vom reuşi să ne atingem obiectivele. Din punctul meu de vedere, vă asigur că aşa cum sunt "construit",  voi da tot ce este mai bun pentru a ne realiza visul de a menţine această companie la un nivel ridicat de performanță. Trebuie să ne lăsam deoparte ambițiile si de această dată să fim o echipă care să lucreze împreuna, pentru cp la sfârșit răspundem toţi de un business cu greutate în economia României, dar şi de viaţa miilor de familii din cele 3 județe în care compania noastră îşi desfăşoară activitatea. Dacă înţelegem acest lucru, dacă vom înţelege şi susţine toate deciziile pe care le vom lua, dacă vom fi o echipă din toate punctele de vedere atunci vă garantez tuturor că vom avea succes total”, a scris Boza pe Facebook.

Vizualizări: 4,364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: