Artego, locul al II-lea în Topul Firmelor din România

Recunoaștere importantă pentru societatea Artego din municipiul Târgu Jiu. Camera de Comerț și Industrie a României a clasat producătorul de articole din cauciuc pe locul doi în topul național al firmelor, la categoria Industrie.

Camera de Comerț și Industrie a României a realizat în luna noiembrie topul național al firmelor. Clasamentul a cuprins cele mai competitive firme din România. Societatea Artego din Târgu Jiu a fost recompensată cu locul secund în acest clasament, la categoria Industrie-firme foarte mari. Acest top al firmelor din România este unul reprezentativ pentru mediul de afaceri. Artego este printre cei mai mari angajatori din județul Gorj, cu peste 1000 de salariați. Principala activitate a firmei este producerea de benzi transportoare, având colaborări cu societăți din mai toate țările Uniunii Europene dar și din țări precum Brazilia, Argentina sau Africa de Sud.
Rezultatele consemnate de Topul Național al Firmelor reflectă nivelul de creștere economică din România și totodata oglindesc extinderea companiilor românești pe piața internațională. 
Societatea Artego a înregistrat pe primele 6 luni ale anului venituri din exploatare de 72,61 milioane lei.

Galerie foto



Vizualizări: 6,297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: